Storm och skolavslutning

Här har det blåst….
Satt vid middagsbordet och gubben berättade att det blåst ut ett träd hos grannen samt ett par stycken på våran tomt ner mot sjön. Hrm….sa jag och tittade ut genom fönstret, som när jag tittade sist hade alla träd på plats men nu låg ett PRECIS ÖVER MIN NYRENSADE RABATT……jippie! Så tre träd bara på våran gård.
Sedan har det snöat lite också emellanåt.
Allt detta var precis vad mina nyplanterade blommor INTE ville ha, så numera är dom ”vilande” som min gamla klasskompis så fint uttryckte sig.

Här har tiden fyllts med förberedelser inför skolavslutningen egna och andras. Lite presenttillverkning (för andra) och sömnad av en festkolt till en klasskompis åt den yngste sonen.

Sedan var det dax för skolavslutning som enligt niondeklassarna skulle vara i Fatmomakke. Men efter väderleksrapporterna så flyttades den till Saxnäs kyrka. Så vi kunde sitta inne på Saxnäs skolas stora tårtkalas…. Tyvärr så har jag kapsejsat mitt andra objektiv så det var Macrot som gällde. Detta innebar att det blev sparsamt med kort på tårtorna då ”väggarna satt för nära inpå”.

Nu hoppas vi på varmare väder för nu ska det vara sommarlov!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 tankar om “Storm och skolavslutning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s