Uppe med tuppen

Long time, no se…………………..

Det är över ett halvår sedan jag gjorde något inlägg, så här har det hänt grejer.
De två äldre barnen försvann ur huset samma vecka. Den ena för att arbeta i Norge och den andra fick jobb i Umeå. Kvar blev då De två föräldrarna den yngste sonen och en katt. Sedan försvann katten. Så blev det bara tre stycken kvar.
Det märkliga i detta är att samma dag som hon gick bort så föddes det tre stycken katter med liknande märkliga teckning som Pepsi haft i samma kull hos en bekant. Det kändes som en vink men vi har nog bestämt oss för att det får vara lugnt med katt ett tag.

 

Trodde jag skulle krypa isäng igen efter att ha klivit upp klockan 4,30 för att skjutsa sonen till bussen för en skolresa till ”lilla människobyn” (Stockholm). Men jag kom hem lämpligt för att hålla gubben sällskap till frukosten så det blev inget av. 

Nu är pojken borta en hel vecka, hur ska det gå??? för mamma och pappa menar jag då eftersom pojken lär ha det bra på alla vis.
Barnen på Saxnäs skola har ju nämligen dispens för uteundervisning en vecka per termin. Då är denna vecka förlagd i fjällmiljö med allt vad det innebär. Men det är också sagt att minst en gång under grundskoltiden ska dom få göra det motsatta, åka till storstan för att lära sig överleva där likväl som på fjället.
Nu var det dags.

Vädret har varit underbart den senaste veckan. Jag har stått på vedbacken i linne för att upptäcka att det kanske inte var så smart… Men barnen har njutit och sprungit omkring i shorts. 

Jag lägger ut några bilder även om dom inte är dagsfärska allihop.
Jo räven men han fick så bråttom så det var knappt den fastnade i morse. 

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 tankar om “Uppe med tuppen

  1. Men du…… Så härligt att få läsa och titta in hos dig igen! Men så tomt utan alla barnen!! Och katten….. Jag bävar. Vi har ju båda hemma ännu fastän de går gymnasiet. Två år till. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s