Älgkött, älgkött, älgkött….

Usch vad jag är less!
Ja! Jag vet att jag är glad när jag sedan hittar det i boxen men nu är det så kallt att hålla på med så det är ”nagelbit´n” konstant. Och nog ringer telefonen som på beställning. Den har lixom bytt färg =(.

Efter en lyckad judohelg så går denna vecka åt till att åka skytteltrafik för diverse ärenden. Besiktningar, utvecklingssamtal o dyl, hit och dit.

Termometern har stannat på plus men man hotar med 9-10 minusgrader så jag får skynda mig om jag ska hinna tvätta bilen som jag tänkt. För nu är den inte vacker…. ”Det syns vilka som bor i Marsliden” är inget skämt.

Har nu kommit så långt på webbutiken att det är bara facebooksidan som krånglar innan jag tänker lägga ut den officiellt. Vi får se när jag får tid med det för idag är det ÄLGKÖTT och BILTVÄTT som gäller. Ha en bra dag på er!

En tanke på “Älgkött, älgkött, älgkött….

  1. Snö och älgkött, inte så dumt. Jag har ingetdera. Här är regn, regn, regn och Roger jagade inte i år heller. tredje året utan riktigt kött. Snyft. Men jag är inne på tredje vantparet. Så roligt, om man bortser från tummarna. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s