Finfrämmen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Har haft den stora äran att ha min ”gamla” klasskompis på besök ända från Öland. Sist hon var här så hade ingen av oss barn, så detta måste vara minst 22 år sedan. Hon dök upp Måndag för att åka på Söndag. Detta gav oss nästan en hel vecka att surra och minnas nytt och gammalt. Hon hade med sig två ”lånebarn”. Två gossar i tjugoårsåldern med fiske i huvet och charmerande sätt. Allt igenom en fantastisk vecka. Sedan att hon hade valt vecka 37 var inte så konstigt då människan är fotograf.

På tal om fotografer så har min äldste son också blivit angripen av fotobacillen. Så nu har jag inte en suck när han angriper allt med den tekniska infallsvinkeln. ALLT analyseras. Skitfina bilder blir det på ren svenska.

Nu håller jag på att jobba på en webbuttik som jag hoppas ska bli klar snart. Där jag tror att det enbart ska bli mönster.

Underbara dagar just nu med mina temperaturer och spegelblanka sjöar omringade av höstfärger. SUCK! och en annan ägnar nu dagarna med att bokföra och ta reda på älgkött (inte nödvändigtvis i den ordningen) för att komma ikapp förra veckan som ”bara försvann”.

Lägger ut några bilder . Titta på de roliga albinokantarellerna vi hittade. De ser helt olika ut på undersidan. Letade på internet och det finns såna även om jag aldrig sett dom förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s