Semesterkurs/Kursemester

Hrm. Jag hade lyckats med konststycket att lägga min målarkurs samma vecka som sambons enda lediga dagar (eller tvärtom) Så semesterdagarna blev färre men väldigt trevliga för det. Ritblocket fick följa med för jag har bestämt mig för att hålla tecknadet uppe och TRÄNA. PerElof(kursledaren) och jag har dock lite olika syn på det här med kamera =) Jag tycker ju att den är fantastisk medan han tycker att jag ska låta den vara och rita istället. Jag hävdar att resultatet är betydligt bättre med kameran =).

Lite speciellt är det att ta kameran med på en kurs, man får nämligen inte visa vad som helst =(.
Så några men inte så många bilder lägger jag ut. Fantastisk kurs var det hur som helst. Inte för att jag målade med olja som var vitsen utan jag tecknade istället. Kärringen tvärs emot strömmen…..

Sedan har ju både kantareller och bär i skogen ropat på mig. 13 liter hallon 5 liter blåbär och ca 7 liter kantareller än så länge. Vilket resulterat i att två av tre frysboxar blivit avfrostade (tjohooo).

Snart börjar skolan också har jag insett. Och när en unge flyttar igen så kommer den störste hem för att jobba lite åt sin far.Så nu blir köket ledigt men tvättmaskin och dusch kommer inte att få vila på ett tag.=).
IMG_6388

IMG_6431

IMG_6419

IMG_6564

IMG_6596

IMG_6606

IMG_6610

IMG_6594

3 tankar om “Semesterkurs/Kursemester

  1. Oh, så härliga bilder. Blir såååå… avundsjuk på kantarellerna. Här har de torkat inne. Men jag har plockat 12 l blåbär, hallonen torkade också. Just nu regnar det varje dag, hösten kom fort. Roger jobbar sin sista vecka före semestern. Får se vart det bär sedan. Jag kommer upp i september med eller utan karl. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s