Smått och gott

Ja eftersom det nu blir längre och längre mellan inläggen (verkar det som) så får man väl samla ihop lite smått och gott i bildväg.

Vädermässigt så verkar det som vi gjorde bort sommaren innan skolavslutningen redan för sedan har det varit bara skit på ren svenska. Det till och med snöade/haglade /regnade på midsommarafton. Men vi hade det bra ändå.

Skolavslutningen bjöd på en fantastisk tårtbuffe bakad av alla familjer tilsammans. MYCKET  trevlig tradition. Eleverna bjöd på korv innan tårtfrossandet tog vid.

Många jobbprojekt som både avslutats och påbörjats. Det ena mer mystiskt än det andra. Igår satt jag på knä med världens slöaste såg och försökte dela tre fyrameters fyrskäringar i bitar ner till 25 cm. Detta med munskydd eftersom dom var impregnerade. Vad detta ska bli får ni se sedan.

Vi bestämde oss för att äta middag ute på holmen i går då det var så skönt ute. (haha) när vi väl efter sju sorger och åtta bedrövelser fått båten i sjön och kommit halvvägs så fick vi byta bränsletank (med bränsleöverföring) mitt på sjön. När vi väl var över började det slätregna….. Nåja det blev också både trevligt och gott i slutändan.

Hoppas ni har det lite varmare var än ni är.

 

3 tankar om “Smått och gott

  1. Jo men alltså… de där tårtorna… Jag är så imponerad! Tårtbak kan jag inte. Men njuter dem gör jag så gärna. Instämmer i att det är en underbart, makalöst trevlig tradition.

    Men du… dina skyltar… jag har spanat in dem länge och nu måst jag få fråga:

    – vad kostar de?

    Jag startar mitt företag nu (hjälp!) och behöver en skylt till min ordbod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s