Nyklippt

Har bråkat med min yngste angående hårklippning eller inte ett par veckor.
Igår var det helt plötsligt grönt. Han säger till och med ”ta bort allt utom tofsen i nacken” hrm… här svänger det. Men jag tog chansen. Sedan var jag tvungen att fota grabben när man såg vad som fanns bakom.
Fint väder har vi också. Fantastiskt fint.

Det roliga i år är att rabarbern redan är större än vad den brukar vara när den är i sin fulla prakt. Jippie äntligen.
Jag köpte några roliga bärbuskar i fjol (honungsbär och en buskkörsbär) som ser ut att må förträffligt.
Så nu ska jag bara se till att få ner fröna jag köpt. Men inte idag. Idag är det vedklyvning som gäller.

15 grader är det idag klockan halv tio. Inte riktigt molnfritt men nästan.

Jag lägger ut nån bild från kosläppet hos glassbonden i selet utanför Vännäs förra helgen. I fjol var det över 2000 pers där och jag kan säga att inte tror jag det var färre i år.
50 kronor per pers och då får du en liten kosa att fylla hur mycket du vill. MUMS. Dom gör alltså sin glass själva för er som inte vet. Har ni vägarna förbi i sommar så har dom glasscafé hela sommaren.

Sedan har jag fått nippran på mössor. Tre olika varianter har jag lyckats få till. I olika färgkombinationer. Skitkul…..

Ha en bra dag!

 

 

 

3 tankar om “Nyklippt

  1. Den glassen!! Har bara hört om den på radio, men åhhh! Och det har du ju bildliges bevisat! Massa projekt hos dig med, som vanligt. Själv har jag inte fått fröna i jorden än!!!
    Men den 24/6 åker jag och sambon till Fatmomakke med en busslast. Där har vi lokalguide liksom på Ricklundsgården. Den här gången hinner vi dessvärre inte till Marsliden, där vi också rekommenderades en lokal guide. Så nu är jag på jakt efter böcker, hemsidor (förutom de saxnäsiska bloggar jag redan läser) mm som kan ge innehåll och inspiration till min egen bussguidning.

    Sover gör vi på Saxnäsgården samma kväll. Så då får jag väl vinka åt dig från motsatt håll jämfört med när jag var i Kittelfjäll……

  2. Ser gott ut med glassen, säger jag som är glassälskare. Vilken underbar bild på Tim. Den är bara såååå ….. Kommer upp efter midsommar. Har inte riktigt bestämt när. Kanske redan på måndag. Hör av mig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s