Äntligen!!

Bättre sent än aldrig!

Nu har boken kommit.
Så nu blir det till att sälja. jag ska ta en dag i veckan när jag ska ringa runt lite för att se om någon nappar. Den ligger på cdon.com, bokia.se och adlibris också nu vilket känns lite konstigt men kul. Kommer att lägga ut den på Ravelry.com också tror jag.

Bakade bullar i Lördags. Jag hade sett en fin bullmodell på nätet som jag ville prova och banne mig om den inte blev lite fin med stjärna i mitten och allt.
Annars har vi väldigt mycket snö. Det ligger väl ca en meter på taken. Vilket innebär att takskottningarna har börjat.  I helgen skottade vi två och det gick jättebra. Men idag skottade jag ett själv, men  nu var det 5.4 plusgrader och det hade regnat i natt så det var betydligt tyngre. Men jag skottade i t-shirt vilket kändes väldigt vårlikt.

Undrar hur det ser ut på sjön nu? Redan förra helgen när vi vittjade nätet så stod jag upp till halva skoskaftet i vatten, och nu är det betydligt mer snö samt varmare…

Solen har börjat bryta igenom vilket man kunde se på fjällen i helgen. Fantastiskt fint.

Nu blir det en resa till Saxnäs först och sedan Vilhelmina innan denna dag är slut.

Ha det bra!

11 tankar om “Äntligen!!

 1. Grattis till boken. Ska köpa en när jag kommer upp. Här har vi ingen snö kvar. Ett tunt lager på somliga åkrar eller inget alls. Känns konstigt, hela vintern har varit konstig. Tulpaner och påskliljor står 1 dm höga i rabatterna. Ur led är tiden. Kram

 2. Hej!
  Jag är med i vantstickorna (en grupp på Facebook) frågade där om någon sett din bok och kunde rekommendera den. Blev visst lite smyg reklam, för nu har flera kommenterat att dom blev nyfikna och beställt den, så nu får väl jag också göra det 🙂

 3. Hej!
  Får man vara lite fräck? Har du några känningar angående vägen mellan Stalon och Högland/Dorotea? Vi funderar på om det är värt omvägen via Vilhelmina på 3 mil när vi nu ska till Kittelfjäll…..

  Undrar fröken fräckis

  • Fräck får man vara =)
   Är det inte för blåsigt och snöigt så borde det vara ok. Jag vet att den kan vara lite bråkig då. Vägomläggningen blev klar i sommar så nu är den bredare vad jag förstår. Har inte kört den själv nyligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s