Inbäddade

Inbäddade av snö.
Det har inte blåst ur skogen än så det ser rätt häftigt ut.
Lamporna har tagit på sig mössan och smöskärmarna har dragit över sig täcket…

Igår var det en sån där dag som inte blir som den var tänkt eller som den borde heller för den delen.
Under helgen kommer vi på att gubben ska vara hos tandläkaren på måndag förmiddag. Hrm då blir det ju två turer till Vilhelmina, inge bra, taskig planering.
Det är nämligen judo på måndagar.
Kommer på att veckobrevet för sonen bör läsas innan han hoppar på bussen på måndag morgon och då visar det sig att skolan glömt informera om en teater (i Vilhelmina) på Måndag. Hrm  det blir fyrtio mil för sonen på en dag, just efter trettiotvå kvällen innan, hrm.
Gubben kommer på att hans och företagets nya bankkort skulle behöva kolla upp koderna så han skickar dessa med mig. Jag tar dessa och jäktar iväg. Väl i Vilhelmina springer jag iväg först på banken. Där visar det sig att kod ska ha följt med papperna.(någon använder inte korten så ofta). Och jag upptäcker när jag ska handla att min plånbok är kvar hemma…… och gubbens två kort har inga koder…..grrrrrr.
Mina stickor som jag skulle köpa garn till för att sticka under träningen ligger nu och hånler på mig medan sonen studsar omkring i dojon. Runt mig ligger ett tungt grått moln av irritation. (känns det som).

Nåja idag är en annan dag (hoppas jag).

5 tankar om “Inbäddade

  1. Häftigt med all snö, men definitivt inte med alla milen……

    Återigen konstaterar jag att vi tydligen har en förmåga att göra likadant. Jag gjorde nämligen precis som du i måndags – glömde plånboken hemma när jag åkte på studieresa. Kunde därför inget handla vare sig på fina souvenirshopen, stenugnsbageriet eller gårdsmejeriet. Men billigt blev det ju förstås.

  2. Härliga vinterbilder. Oj så tröttsamt det måste ha varit för dig, och jag kan ju inte säga, att det varit bra med en kopp kaffe, för det dricker du ju inte. Börjar längta efter mina älskade fjäll. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s