Vind i seglen

Jag skulle ha kunnat skrivit ajajaj igen…..

Har lyckats hugga (inte skära)mig själv ordentligt i handen mellan tummen och pekfingret med en kniv. Fråga inte hur för det talar jag inte om.=)
Så jag borde egentligen sy men jag ids inte åka till Vilhelmina igen. Det är bara att hoppas att det inte blir infekterat.

Annars har vi haft storm och varit utan el och vatten i nästan tre dygn. Men bra sås reder sig själv brukar svärmor säga. Vatten har vi ju i bäcken som är fantastiskt fint så det gick bra. Elda för värmen gick ochså bra då gubben kopplade ihop lite tåtar och ett lastbilsbatteri så varmvattnet kunde cirkulera. Annars var det bara att vänta. För fy vad man är beroende av el. Allt jag skulle göra gick på el……så det var bara att vänta.

Sedan har vi haft julmarknad i helgen. Väldigt trevligt men lite mindre folk än vanligt.
sedan har jag uppdaterat hemsidan så nu kan ni gå in på http://www.krea-tiva.se och titta.

I söndags blåste det ganska kraftigt igen. Så de större barnen utrustade sig med säckar och något att glida på, spark eller tefat och gjorde sitt bästa för att blåsa bort. den yngste tog skridskorna. Detta medan far i huset  lade isnät. Huga vad kallt det var. Kan meddela att isen nu var tjugo centimeter tjock.

Idag har vi 3 plusgrader  och det regnar så usch!

Gokväll på er!

En tanke på “Vind i seglen

  1. Så härligt det såg ut på isen. Kolorna ser kanongoa ut. Såg på tv:n att det blåste som bara den uppe hos er igen. Bra att ni har det varmt iallafall. Ha det…Kram Anti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s