Ajajaj!

Hrm, det var ju dax för judo igår kväll. I anknytning till den lokalen så har Vilhelmina bågskytteklubb valt att lägga sina träningar samma tid som judon.
Detta har min lille son snappat upp, och är nu helt såld.  Igår hälsade vi på efter judon (igen), och jag kunde inte låta bli att skjuta. Efter några goda råd av tränaren så började jag sätta pilarna så pass bra att adrenalinet sköt till, och efter skjutna pilar drar jag upp tröjärmen där jag helt plötsligt känner att det ömmar. Jag kan meddela att jag VET varför man använder underarmsskydd vid bågskytte. För FY!! vad min arm såg ut. Jag hade en blodutgjutelse som såg ut som en pingisboll färg blå på underarmen. Men hade inte kännt detta. Idag då bilden är tagen har det hela lagt sig men blåfärgen består. =)

Annars har jag fått mitt provex på min bok  vilket kräver en del justeringar. Så nu väntar jag igen.

Idag består dagen av städa bilen och laga diverse påtagna lagnings och sömnadsprojekt.

Farsdags/födelsedagstårtan till ”gubben”blev något helt annat än vad som var tänkt. Inte vacker men sällsynt som min svärmor skulle sagt. Bråttom som vanligt. Jag skulle vilja göra en tårta med snygga kanter någon gång men det krävs lite tid för det. Nåja den smakade bra i varjefall.

Ha en bra dag.

3 tankar om “Ajajaj!

  1. He he – det där känner jag igen!! Både med tårtor som smakar bättre än man själv tycker att de ser ut och blåmärken och diverse som man inte känner av för att man är så inne i något roligt man håller på med. 🙂

    Spännande med boken!

  2. Jag tycker tårtan var fin. Smakade säkert jättegott också. Blåmärket gjorde nog mer ont än det var fint. Boken blir säkert en höjdare. Spännande. Kram Anti

    Ps. Linus klarade sitt körkort i tisdags, stolt som en tupp. Ds

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s