Hemma igen!

Efter en dryg vecka så är man hemma igen. Med allt vad det innebär….
Nu ska allt tillbaka till vanlig ordning igen. hehe.
Det var dock lite spännande innan vi kom iväg. Det blev tjugo mil extra och en kattoperation. Så vi var framme där vi skulle klockan 00.45 på natten. Katten var så där lagom glad då hon aldrig träffat på en tratt förut. Men nu mår hon bra.

Vi har varit och hälsat på glass bonden i Selet som har världens godaste egentillverkade glass från egen mjölk. Vi har badat både tempererat och otempererat (läs barnen). Varit på Vännäsdagarnas marknad. Samt en av oss (den yngste) har varit till Stockholm med all sköns förlustelser.

Väl hemma så har jag börjat göra mina dagliga små promenader med vantar för ingen värme är det här. Det har tydligen kommit snö nån natt på fjällen medan vi var borta. Men detta hindrade inte den yngre upplagan att tälta inatt. Detta var premiär så jag är mest förvånad över att han inte kom hem som han varnat för.

Jag är ju lite konstig (inget nytt kanske) för osthyveln gick sönder . Så jag gjorde ett nytt handtag. Som alltid säger jag vaaaarför snider man inte mer i trä? då det är så förbaskat kul.

Jag lägger väl upp det sedvanliga potpurriet av bilder. Titta på dom så ser ni vilka som är tagna hos glassbonden =)  Mor och dotter (syns kanske på leendet ) har ivarjefall ätit väääldigt god glass. Hästarna är några av min barndomsväns 10 hästar som jag fotade när vi uppvaktade henne på 50-årsdagen.

Ha en bra dag i det kylslagna vädret (perfekt att trimma gräs i som jag har tänkt). 10,6 grader just nu klockan 9,30.

2 tankar om “Hemma igen!

  1. Här är det varmt. Var och plockade hjortron igår och höll på att bli uppäten av bitande flugor som är gröna på kroppen. Vi kallar dom ”broms” men dom heter inte så. Alice var med , varmt i myren kan jag lova. Lite svalare idag. Har rensat ogräs, bl.a. i häcken, stora brännässlor, så det svider rejält på armarna. Ha det. Kram

    • Jag hoppas att allt gick bra på vägen hem. Hem kom du ju bevisligen…. ”brems´n” ha vi ochkså så jag förstår vad du menar =) .
      Hoppas Alice mår helt bra nu också. Hjortron hinner jag nog inte med innan dom är borta. Det är fler än jag som vill ha dom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s