Kvällsfiske

En fantastisk kväll igårkväll. Vi tog båten och matsäck för att grilla korv till middag i all enkelhet. Släppte ned kroken på väg över till ”holmen” . Dröm om min förvåning om inte jag fick napp mitt ute på sjön. En fin öring var det. Detta gav mersmak så när vi ätit körde vi en sväng till och kom hem med tre fina öringar, två något mindre och en abborre. Dessa röktes idag.
Ledsen att jag inte hinner mera bloggande än jag gör. Men livet är lite kaotiskt just nu.
Här blåser det vääldigt just nu och regnmolnen hänger lååångt ned.
Har dock hunnit med lite lekstugegardiner och vimplar till densamma.
Korta lite överkast. Klä om ytterligare sex stycken stolar. Förlänga ett skinnställ (hrm det var just kul …)  komma bra mycket längre med min mönsterbok m,m.
Allt ska vara klart (innan boken då) innan jag åker iväg till ”mormoran” en sväng.
Konstaterar att det behövs (om det nu blir så mycket lugnare ) för jag kan sammanfatta alla mina känslor i en:   TRÖTT………..

Gonatt.

2 tankar om “Kvällsfiske

  1. Dessa fantastiska kvällar är något att väl bevara och spara i sitt inre till mörka, kalla vinterdito. Önskar jag kunde dela med mig lita av mina kommande semesterdagar – låter som att du behöver dem bättre än jag. Förälnga ett skinnställ???? ag bara undrar…..

    • Hrm….jo man tar en bit av ett par avklippta skinnbyxor och försöker passa ihop detta med de dragkedjor veck och annat kul som finns längst ner på ett skinnställ. lagom kul skulle jag påstå men det känns bra när bitarna sitter där. Som tur var var färgen på de båda byxparen exakt samma. Så nu har man provat på det också =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s