Midsommarfirande

Så var det dags för midsommarhelgen då…

Fjorton stycken blev vi till middagen. Knytkalas med all möjlig god mat. Det blev så mycket att vi åt lika många  både lunch och middag i olika versioner dagen efter.
En del tyckte att det tog lång tid innan maten serverades och en del blev glad över detsamma eftersom det skulle arbetas klart först.
Egen midsommarstång hade de yngre fixat. Så det var egentligen bara vädret som kunde varit bättre. Men vi hade en fantastiskt trevlig sammankomst för det.
Lunchen innan var dock lite rökig som synes =).

Vi hade en väldigt duktig grillkock som om han inte smilade upp sig så gjorde han fula gester så jag valde den glada bilden. =)

Vi saknade ju två stycken, och det var ”födelsedagsbarnet” och hans son men det gick som inte att göra något åt men dom fick vara med oss ändå.

Hoppas ni fick en lika fin midsommarhelg som vi.

/A-L

3 tankar om “Midsommarfirande

  1. Härliga bilder. Här var det en fin midsommarafton. Inget regn på hela dagen. Solen sken, och det var varmt att dansa i folkdräkt. Åkte hemifrån 10.45 och kom hem igen 19.00. Då hade vi dansat genom dom ställena på kommun som vi skulle.
    Jakob, Linus och jag, anländer på onsdag, om allt går enligt planerna.
    Kan du fixa som vanligt ???? Kram

  2. Som sagt – finfin midsommar här som där! Vi var nästan exakt lika många som ni – 15 till middag och 18 till lekar och efterrätt. Bara en dag senare……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s