Jobbarhelg

Hela helgen har bestått av jobb. Från morgon till kväll. Mestadels vedhantering.
De största bitarna går inte in i traktorklyven så den måste man köra med våran andra klyv. Till det behöver man vara två. Nåja bra träning får jag se det som.
Vad det anbelangar studentbilder från i fredags så finns dom inte. Hur sorgligt som helst. Jag kom på halvvägs att kameran låg kvar hemma (snyft) Dom var så fina och det var så trevligt. Precis som Saxnäs skolas avslutning så klarade man regnfritt preciiiiiis under avsluningen men sedan kom det.

Nu återstår det att se om jag hinner städa innan midsommargästerna kommer. Sedan har jag ett kvarstående mysterium. FÖNSTERPUTSAREN ÄR FORTFARANDE BORTA….. den kan väl inte försvinna så där totalt från jordens yta ?  eller?? Tänkte inte putsa uteplatsen innan jag hittar den (inte resten heller för den delen) Jag SKA hitta den.

Just nu blommar visst allt. tom det som ska blomma i juli tror jag. Av min vänliga granne har jag fått flera tomatplantor. Återstår bara att se om dom vill leva hos mig då.

Nu säger jag gonatt med några blombilder eftersom jag inte har några andra. 😦

Gonatt

En tanke på “Jobbarhelg

  1. Tråkigt med kameran. Men ibland är inte huvudet riktigt med. Har fått åka hem och hämta plånboken ett antal ggr. Blombilderna måtte väl duga, dom är hur fina som helst. Om allt går enligt planerna, så kommer Jakob och jag nästa vecka. Troligtvis Alice också. Hör av mig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s