Sköna uttalanden…

Vissa dagar grymtar man bara lite men andra kommer det den ena efter den andra sköna kommentaren från  ”gammel mormor” som jag hälsar på varje morgon.
Idag var en sån dag. Då det kommer att vara begravning efter en bekant på Torsdag så kom det sig att vi nämde detta.
Efter en stund under tiden vi spelar kinaschack, efter vi plockat ögonbrynen =)  ( det är sånt vi sysslar med när vi inte städar) så säger hon: – Förstå att´n Hjalmar ville ligg i Saxnäs (2 mil bort)och inte i Fatmomakke ( 5 mil bort) för att ja skull kunna häls på´n. Men han säg ju inge den skörven……=).
Sedan när vi spelat klart så säger hon : – Nu ska ja lägg ikull me å funder på hur knort´n jä skapa….. Stäng dörana etter dä. och så går hon.

Annars är det pappersjobb upp över öronen så det är min dag idag , och imorgon. Sedan börjar avslutningsruschen. onsdag i Umeå ,kommer inte att vara där men ett barn kommer hemöver. Torsdag avslutning i Fatmomakke för den yngste. Sedan Fredag då den äldstes flickvän tar studenten i Vilhelmina. Sen har vi avklarat det för iår.

Ha en bra dag här är det 7,9 grader ute och snålblåst så bokföring blir utmärkt sysselsättning.

IMG_3187

En tanke på “Sköna uttalanden…

  1. Det var inga dåliga kommentarer, av gammelmormor. Här är det också skolavslutning på fredag. Tur att alla tre småglina är på samma ställe i år. Nu är det inte långt kvar tills vi kommer upp Jakob och jag, bilden är så vacker och längtan är stor. Det ska bli sååååååå skönt. Ha det..Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s