Oj vad det rullar på….

Jag hinner inte riktigt med nu. Två fyrtiåringar, en nioåring, byte av garageport modell större,( där mitt problem endast bestod av att hålla alla gubbar med mat under dagen). Föräldramöten med bakning, judoträningar (med glömd kamera som resultat), sömnadsuppdrag, deklarationer förutom den vanliga bokföringen m,m m,m. Därav inga inlägg på bloggen.

Idag lyckades jag med konststycket att hos min ”lilla gumma” som jag dagligen besöker göra illa mig när jag skulle rengöra en hylla som skulle bort under tiden sotaren skulle sota. Jag tog trasan och drog som vanligt med  energiska drag. Då lossnar en sticka för att med besked åka in i mitt pekfinger och ut en bit från där den gick in. Inte fick jag ut den själv heller utan jag fick gå hem till gubben så fick han dra ut den åt mig. (han är rätt bra att ha ibland)

Sedan var en av fyrtiåringarna faktiskt på webb tv idag så jag lägger ut en länk. Där hon pratar väldigt klokt angående sorgebemötande.

Helsidesreportage i dagstidningen senare idag.

http://www.vk.se/tv#video=0c07c698-4d74-4792-b1a3-4d3522577c04

Nu ska jag ut i det fina vädret och plocka bort lite sånt som kommit fram när snön försvunnit =(.

Ha en bra dag!

2 tankar om “Oj vad det rullar på….

  1. Aj, aj, vad det ser ut att göra ont. Vilken tur att du har gubben….. Idag regn och rusk, men det får man stå ut med. Får se hur det är i morgon ( Valborg) det brukar vara kallt och ruskväder. Var till Ullared med bussresa, 3 dagar förra veckan. Gjorde av med pengar och hade jättekul med två väninnor. Så det är en kombinerad affärs och nöjestripp. Ha det… och hälsa . Kram Anti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s