Klass 1 varning

Märkte absolut ingenting av detta förrän vi var 700 meter hemifrån och vi har två bilar framför oss varav en som sitter fast. Jag kan säga att det var tur att det inte snöade för då har vi inte sett nåt alls. Så det var bara att sätta sig tillrätta och vänta på plogbilen efter att ha gjort ett tappert försök att dra loss stackaren som satt fast. Klockan var halv tio innan vi var hemma och gossen som redan var slut efter judon var nu mer än trött och grät sig nästan upp till sovrummet stackarn. Nu är det -0,9 grader och tokblåst så vi får se vad som kommit innan natten är över. Det kan ju bli en rolig överaskning =). Glad är jag att vi har den bilen vi har i alla fall, det är så mycket lättare att ta sig fram i djupsnö än för många andra har jag insett.

Godnatt på er.

2 tankar om “Klass 1 varning

  1. Skönt att ni kom väl hem. Här är det konstigt väder. -15 på nätterna och klarblå himmel med strålande sol och + 8 på dagarna. Nu på kvällen så regnade det . Det kallas vår påstås det????? Ge lillgossen en kram från mig och en från Alice också.

  2. Ibland blir det ju som onödigt spännande. Här blåser det också – och regnar, snön rutschar från taken – och jag befarar att den åker fortare än jag önskar från backen också….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s