Tillbaka till ordningen

…ordningen med kallt och fotovänligt väder menar jag.

Annars gjorde jag bort mig och råkade viska nåt om att ”grannens” skoter skulle jag köpa om den var till salu för det var en skoter som jag faktiskt skulle vilja ha. Sedan detta uttalande har sambon inte gjort annat än att leta på blocket och höll på att ställa till en Östersundsresa idag fast jag hade lovat att bjuda släkten på middag. Tur nog var den tingad….Tänk vad vissa saker fastnar och andra inte. Mitt tidsperspektiv på detta köp var  mer att om han skulle sälja om några år så ställer jag mig först i kön (vilket jag också gjort).

Nu har jag lovat mig själv att om jag är duktig med bokföringen ska jag öppna kartongen med textiltvättsapparaten och KANSKE testa på en matta (kuuul).

Ha en bra dag där ute i finväre!!

5 tankar om “Tillbaka till ordningen

  1. …tänk om det blivit en Östersundsresa – då kunde jag ha bjudit på kaffe 😉 Klart man ska ha egen skoter – det är ju hela nöjet att få gasa själv, liksom!

    • Det går ju egentligen ingen nöd på mig då dt står en massa skotrar på gården som jag kan låna. Men jag får titta om det finns fler omkring Ås där denna var (så jag kan hälsa på menar jag) =)

      • Ås ligger i vår kommun, bara ett stenkast från mitt jobb!! Fantiserar ibland om att få träffa dig och Fjällmor på riktigt. Fast helst i Saxnäs/ Marsliden då förstås….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s