Oanmäld frånvaro

Glömde tala om att jag skulle på föräldramöte…
Nu är föräldramötet 35 mil bort enkel väg så det tog två dagar då det skulle ordnas med andra saker.
Lite annorlunda upplevelse då man är van vid stor uppslutning i och för sig men ändå inte mer än 20-30 föräldrar i bästa fall.
Här började mötet med fullsatt konsertlokal med uppträdanden och teckenspråkstolkar. För att sedan bytas till ett klassrum med en klass på 28 elever mot det jag är van på 7 som mest =).
Mycket trevligt och välorganiserat. Jag är dock glad att jag hittade ut från skolan och hittade bilen. (liten överdrift kanske jag är ganska van vid Umeå ändå).

Det andra som skulle fixas var byte av däck och slang på en cykel som hade fått punktering. Problemet var att cykeln var låst…Efter mycket sökande och många olika tekniker så tvingades vi bryta upp låset för att få lös däcket. men det gick ochså. Sedan bar det iväg hemöver per omgående.
I Vilhelmina skulle jag handla och söker efter en peng att ta lös vagnen med. I innerfickan på min regnjacka ligger det en nyckelknippa jag aldrig sett förrut. Jodå nyckeln till cykeln….
Hur den har hamnat där har INGEN den blekaste aning om. Jag har aldrig sett den förrut så jag fick tänka till innan det kopplade att det var cykelnyckeln.
Den ska INTE  ha kunnat hamna där. Eller så är jag i ett mycket allvarligare stadium av glömska än vad jag varit tidigare.

En ny grävmaskin hade dykt upp på gården när jag kom hem och en hade försvunnit. Det rör på sig som nån sa.

Annars är det produktion och leverans av diverse produkter. 21 mössor , två brevlådor och vantmönster är det som gäller just nu.

Skitväder är det så inga fina bilder kan jag bjuda på. Tyvärr blåser nog löven all väders väg nu.

Detta bildspel kräver JavaScript.

3 tankar om “Oanmäld frånvaro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s