Dag fyra (av fem)

Ja vad säger man…. Snart är kursen slut och jag har åstadkommit, låt mig se… en halv trädstam som blev ett meddelande till dottern dagen därpå, och en tredjedels häst i blyerts, en faktist hyfsad början på ett fjäll i svart/vit/umbra , två utsuddade oljor och en halvklar olja som fick stanna i Fatmomakke då bilföraren (samma som författaren) gjorde ett medvetet men oerhört korkat beslut att lägga tavlan på taket av bilen medan hon låste upp densamma för att sedan hastigt glömmas bort, så den räknar jag inte för den fick stanna i Fatmommakke. =(

Summa summarum en kurs utan direkt resultat men med MYCKET trevligt sällskap, MYCKET fint väder och en massa arkiverad insikt att kunna ta fram vid senare tillfällen.

Nu ska jag ladda inför morgondagens porträttmålning som jag sett fram emot men nu sänkt mina resultatförhoppningar på betydligt. Men det kan ju inte gå sämre , eller?.

Lägger ut lite varierande målarposer samt kursledarposer för tavlorna blev inte fotade idag. Lägg märke till den yngsta hon är heelt bedårande. Regnbågen dök upp kring klockan sju och förgyllde min sena middag på uteplatsen.

/A-L

En tanke på “Dag fyra (av fem)

  1. Hej. Har varit på en tvådagarstripp på Ålandsbåten. Härligt väder, lugnt hav och massor av god mat. Dina bilder är härliga som vanligt, och det du gör på kursen, blir säkert också bra, för du är bara sådan som gör bra saker.Kram Anti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s